Apothekers flessen voor Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

Xtrend heeft de heldere apohekersflessen geleverd aan Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst.  Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is een havezathe op een landgoed vol inspiratie. Het ademt historie, natuur en cultuur. Je hoeft er maar eventjes te zijn om er deel van te worden. Het prikkelt je zintuigen, het tovert een glimlach op je gezicht, het verzet je zinnen en verrijkt je leven. Of dat nu gaat via de streekgebonden producten en kruiden in de gerechten van onze topkeuken of via een wandeling door onze verstilde beeldentuin, langs de noordzijde van het kabbelende riviertje de Reest. Niets voelt zo rijk als een verblijf op één van de allermooiste landgoederen van Nederland. zie: www.dehavixhorst.nl

Apothekers flessen voor het vernieuwde eet & drink Cafe, “De Nieuwe Wereld” in Oss

Xtrend heeft aan het vernieuwde eet & drink cafe, de nieuwe wereld te Oss zijn apothekers flessen geleverd.

Van de Champs-Élysées naar het Braziliaanse regenwoud? En via Las Vegas naar de Australische outback? Het kan bij De Wereld in Oss: restaurant, eetcafé en drinkcafé in één. Daar proef, zie en beleef je in één avond de hele wereld.

Natuurlijk geniet je van de wereldse menukaart. Wat je smaak ook is, bij de nieuwe wereld kun je – letterlijk – alle kanten op. Zie: www.dnw-oss.nl

Apothekers flessen voor Bedford-Stuyvesant, an american coffee bar in Amsterdam

Xtrend heeft zijn Apothekers flessen geleverd aan deze unieke horeca locatie.

Bedford – Stuyvesant is een plek om koffie te drinken, samen met vrienden, familie of buurtgenoten. Ook is gedacht aan de kids, in de kinderhoek kunnen zij zich rustig vermaken, terwijl paps en mams kunnen genieten van hun koffie. Omdat ze de ruimte hebben blijven er genoeg plekken waar je met je notebook terecht kan. Accu leeg, geen probleem, er zijn voldoende wandcontactdozen om je computer weer op te laden. Zie: www.bedfordstuyvesant.nl

Xtrend apothekersflessen bij nieuwe restaurant keten “Julia’s”

Julia’s heeft eind maart 2011 zijn deuren geopend. Julia’s is een eigentijds concept met authentieke, Italiaanse producten die voor het oog van de klant vers worden bereid. Om deze producten nog beter zichtbaar te maken voor de klanten is gekozen voor de apothekersflesjes van Trendglas.

Zoals “Julia’s” het zelf beschrijft: “Alle producten zijn met veel zorg en liefde geselecteerd, en komen vrijwel allemaal van bijzondere adresjes in Italie. Ook aan de winkel zelf is veel aandacht besteed. We willen graag dat mensen het prettig vinden om even bij ons te zijn en hebben daarom onze uiterste best gedaan een prachtige winkel te creëren waar op alle details is gelet.”

De apothekersflesjes van Xtrend staan op een prominente plaats in het restaurant. Wij wensen “Julia’s” veel succes.

Voor meer informatie over “Julia’s” klik hier

Xtrend Tea Time theekoppen voor pizza restaurant keten Vapiano

Vapiano opende in juli 2010 de deuren in Rotterdam. Het wordt na Den Haag en Amsterdam de derde vestiging van het trendy versconcept met Italiaanse twist.

De nieuwe zaak in Rotterdam is gevestigd aan de binnenrotte in het pand waar voorheen restaurant Quote was gevestigd.

Vapiano telt duizend vierkante meter vloeroppervlakte, goed voor 350 zitplaatsen. Daarnaast biedt het buiten nog eens ruimte voor honderd zitplaatsen.

Xtrend heeft de trendy theekoppen Tea Time S en Teatime G geleverd voor de drie Nederlandse Vapiano vestigingen. Door de grote ronde vorm en het unieke filtersysteem komt de losse thee prachtig tot zijn recht. Nu wordt theedrinken bij Vapiano nog specialer.